+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Zouk tanfolyam

 

 

 

 

 

 

Mi is az a Zouk?

A Zouk egy brazil táncstílus, mely a 80-as években söpört végig a világon. Alapjait tekintve sokban hasonlít a lambadához, egy stílus ágát lambada-zouknak is hívnak.
Ebben a páros táncban a tartás váltakozóan közeli vagy távoli az aktuális figurától függően. A legjellegzetesebb ismérve a lányok úgynevezett hajdobálós fejkörzései.

Emellett fontos szerepet kap az izoláció, az erősebb csípőmozgás, nagy forgások és lépések.

Zouk tanfolyamunk során a 2 hónapos kezdő kurzus alatt megtanulhatod az alaplépéseket, az alaptechnikákat valamint a vezetés-követés fontosságát, hiszen ebben a stílusban sincsenek kötött koreográfiák. Egy buli során is szabadon, egymásra figyelve, mégis a férfi vezetésével alakulnak a lépések.

Hölgyek, elő a kibontott hajkoronával, Urak pedig ne féljünk tőle, megfelelő technikával nem fog a hölgy haja csapkodni. :)

A tánccipő pedig egyik óra előtt se maradjon otthon!

Kiknek ajánljuk?

Olyan vállalkozó kedvű és kíváncsi táncolni vágyó vendégeknek, akik nem félnek valami újat kipróbálni és szakítani a hagyományos kubai salsa és bachata vonallal és akár érzelmesebb, akár pörgősebb számra is szívesen táncolnának.

A Zouk kortalan, így bárkit szívesen látunk tanfolyamunkon. A párcsere természetesen nem kötelező az órák során, azonban erősen ajánlott, hiszen csak így lehet igazán megtanulni vezetni és követni is, ha nem kényelmesedünk bele a helyzetbe és nem szokunk meg egy valakit. A folyamatos partnercsere folyamatos figyelmet igényel, ami segít a mindennapokból is kicsit kiszakadni és csak magunkra és a partnerünkre koncentrálni.

Egyedül jönnél a Zouk tanfolyamra? Adunk néhány tippet/tanácsot, mire figyelj, ha soloban érkezel:
Hogyan viselkedj, ha egyedül érkezel egy tánctanfolyamra

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet megtehetsz e-mailben: bpt.tanciskola@gmail.com

Előzetes bejelentkezés esetén az első alkalom féláras, csupán 850Ft!

 

 

 

 

 

 

 

Jó tudni:

Hölgyeknek és uraknak
Kezdő: Csütörtök 19:30-20:30 (Kezdés: 2019 szeptember 5.)
Becsatlakozás: a tanfolyam első hónapjában!

 

 

 

 

 

 

 

Tartja:

 

 

 

Jelentkezz be hozzánk 600 Ft-ért!

 

Loading...

Még több tánctanfolyam!