+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

Stretching

 

 

 

 

Mi a Stretching?

A stretching, azaz nyújtás az egyik legtermészetesebb mozgás, amit feltétlenül érdemes a mindennapok részéve tennünk függetlenül attól, hogy mit sportolunk.

Rendszeres nyújtás segítségével szebb lesz a tartásunk, biztonságosabb és harmonikusabb a mozgásunk, valamint gyorsabb a regenerációnk, mellyel nagyon sok jövőbeli fájdalomtól és problémától óvhatjuk meg magunkat. Emellett nagyon szépen fejleszti a testtudatunkat, így a tánc vagy bármely más mozgás során jobban tudjuk uralni a testünket. Ráadásul ha elhanyagoljuk, előbb-utóbb fejlődésünk megreked, hiszen erős és egészséges izomzatot kizárólag rendszeres nyújtással tudunk felépíteni.

További jótékony hatása, hogy nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is felszabadítólag hat, hozzásegít a mentális ellazuláshoz, és ezáltal a jobb közérzethez.

Stretching óra felépítése

A Stretching óra első felében dinamikus nyújtó gyakorlatsorokat végzünk, lassan, kontrolláltan, a mozgásterjedelem fokozatos növelésével, többszöri ismétléssel, módszeresen haladunk végig a testünkön, majd az óra második felében az így már alaposan bemelegített izmainkat statikusan is megnyújtjuk, egy-egy pozíciót 15-60 mp-ig megtartva. Mindvégig figyelünk a mély ki- és belégzésre, mely nagyban segíti a hatékony nyújtást.

Az óra egészében lágyabb lounge zenékre, könnyen követhető gyakorlatsorokkal dolgozunk, kellemes hangulatban, ahonnan teljesen ellazulva és feltöltődve lehet távozni.

Kinek ajánljuk a stretchinget?

Azon hölgyeknek és uraknak, akiknek fontos egészségük, kikapcsolódnának és egy remek közösséghez szeretnének tartozni.

 

 

Foglalj próbaórát féláron!

 

 

Jó tudni:

Hölgyeknek és uraknak 
Időpont: Péntek: 17:30-18:30
Kezdés: 2019. szeptember 6.
Becsatlakozás: folyamatos
Korosztály: 18 éves kortól
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

 

Tartja:

Milyen is a kubai salsa?

Jelentkezz be hozzánk 600 Ft-ért!

Loading...

Még több tánctanfolyam!