+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

 

 

Senior gerinctréning

 

 

 

 

 

 

Mi is az a Senior gerinctréning?

Megszüntetjük az izomfájdalmaid, szebbé varázsoljuk a tartásod és felvértezünk a mindennapi stresszel szemben.

Az óra első felében főleg a hátizmok, a has és a csípő körüli izmok, azaz a core-t erősítjük. Az óra utolsó kb. 20 percében pedig a mozgásszegény életmód miatt megrövidült izmokat alaposan nyújtjuk. Elsődleges célunk az órával az idősebb korosztály számára is megfelelő órákat tartani, amivel mindennapi edzettségüket fejleszthetik és nem mellesleg megelőzhetik a hát- és gerincproblémákat.

Az órán figyelünk arra, hogy a csoportos óra keretein belül is mindenkire kellően odafigyeljünk, hiszen nincs két egyforma ember, mindenkinek máson kell dolgoznia, más területet kell fejlesztenie.

Kinek ajánljuk a senior gerinctréninget?

Azon 45-65 évesek számára, akkor szeretnének odafigyelni magukra és hajlandóak is tenni azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben és mozgékonyabbnak, erősebbnek szeretnék érezni magukat, akik kicsit stresszesebb életet élnek.

Akik naphosszat a monitor előtt ülnek,  vagy éppen órákat vannak talpon, netalán nehéz dolgokat cipelnek, és már kezdik érezni ennek a természetellenes terhelésnek a lelki és testi tüneteit.

Amennyiben fontos számodra, hogy olyan helyen edz, ahol maximálisan figyelnek rád az óra első percétől az utolsóig. Ahol figyelembe veszik a problémáid, legyen szó akár magas vérnyomásról, térd,- hátfájásról, vagy ízületi problémákról.

Az órákon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

 

 

Foglalj próbaórát féláron!

 

 

 

 

Jó tudni:

Hölgyeknek 
Kezdő: Kedd: 16:00-17:00 (kezdés június 18-ától)
Becsatlakozás: folyamatos
Korosztály: 45-65 évesek számára
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

 

 

 

Tartja:

 

 

 

Jelentkezz be hozzánk 600 Ft-ért!

 

Loading...

Még több tánctanfolyam!