+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Révész Judit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magamról

 

Révész Judit vagyok hastánc oktató, az OrientalFantasy hastánciskola alapítója.

 

A hastánc 16 éve szerves része az életemnek, ebből 11 éve tanítom is.

Elvégeztem, a Testnevelési Egyetemen felnőttképzésben a rekreációs sportoktató szakot, hastánc fakultációval fűszerezve. Persze emellett számos hazai es külföldi hastáncoktató óráin és workshopjan is részt vettem, fejlesztve ezzel az addig megszerzett tudásomat. Illetve -mivel nagyon szeretem a fúziókat és imádok táncolni- más műfajú táncokat is kipróbáltam hosszabb-rövidebb ideig (pl. salsa, reggaeton, flamenco, samba).

Alapvetően klasszikus hastáncot tanítok, és ezen belül is rengeteg stílus van, ami izgalmassá teszi ezt a műfajt:) Csoportjaim koreografiáit is én készítem, ezekkel számos alkalommal értünk el dobogós helyezéseket szólóban és csoportban egyaránt, országos hastáncversenyeken.

Judit hastánc óráira jellemző az önfeledt hangulat, a kibontakozás lehetősége, valamint a praktikus tanácsok és az elengedhetetlen sok-sok gyakorlás. A technikai elemeken túl, egy-egy rövidebb koreográfia tanításával segít a tanulni vágyók számára könnyebben elsajátítani ezt a nem is olyan könnyű táncstílust.

 

 

 

 

 

Kurzusaim:

 

 

 

 

 

 

Hölgyeknek
Időpont:
Vasárnap: 16:00-17:00
Korosztály: 18+
Becsatlakozás folyamatos, előzetes regisztráció szükséges
Előképzettség nem szükséges
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

 

 

 

 

FOGLALÁS

Loading...

Még több tánctanfolyam!