+36 20 250 7203 europeum@budapestdance.hu

Nalíni női jóga

 

A nalíni női jógáról

Amikor jógagyakorlatokat végzel, hatással vagy az izmokra, amelyek a különféle mozdulatok révén erősödnek és nyúlnak. Hatsz a csontokra, melyek a nyomás hatására szintén erősödnek. Edzés alá kerülnek fizikai szinten az erek, az idegek, a mirigyek, a nyirokáramlás, az emésztés, vagyis minden szerved és szervrendszered. A fiziológiai hatások által támogatod az egészséged, illetve a jógaórák finom, meghitt, bensőséges hangulata, a relaxációs és a légző gyakorlatok hatására javítod mentális – és lelki állapotodat is.

A Naliní női jóga abban sajátos a hagyományos jógához képest, hogy finomságaival, rezgéseivel, áramlásával fizikai és annál finomabb szinten is elősegíti a nőiség átélését, a női-tudatosságot. Középpontjában Te, mint NŐ állsz. A jógagyakorlatokkal támogatjuk az energiák áramlását, növeljük a tudatosságunkat, mely segít megérteni önmagunkat és a minket körülvevő világot, foglalkozunk a női szerepekkel, a nőiség kiteljesítésének lényegével, a lehetséges stresszoldási technikákkal, az intim területeket érintő betegségek lelki hátterével és a szexuális energiával. Kondicionáljuk, erősítjük a medencealapi izmokat, melynek következtében a záróizmok erősebbek lesznek.

A Naliní női jóga rendszeres gyakorlásával közelebb kerülsz önmagadhoz, a nőiségedhez, tudatosabbá válsz a mindennapokban, javul testi-lelki női egészséged, magabiztosabb és harmonikusabb leszel.

Mit hozz magaddal női jóga óránkra?

Váltóruhát és zoknit ajánlunk az órára. Ha nem vagy fázós, akkor akár mezítláb is részt vehetsz az órán. A polifoamról is mi gondoskodunk.

Kinek ajánljuk a nalíni női jógát?

Azon hölgyek számára, akik valamilyen női egészségügyi problémával küzdenek és szeretnének rá valamilyen természetes megoldást találni. Valamint azon hölgyeknek, akik megelőzésképp védeni szeretnék női szerveik egészségét.

 

Foglalj próbaórát féláron!

Jó tudni:

Csak hölgyeknek
Időpont: Szombat 10:00-11:30
Kezdés: szeptember 9 (szombat)
Korosztály: 18-50
Becsatlakozás folyamatos
Előképzettség nem szükséges
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

Tartja:

Milyen is a gyermek balett?

Foglalj próbaórát féláron!

Loading...

Még több tánctanfolyam!