+36 20 250 7203 europeum@budapestdance.hu

 

 

Milus Alida

 

 

 

Magamról

milus_alidaNégyéves korom óta táncolok, ezért a mozgás, a zene és a társasági élet már régóta szerves része az életemnek. A tánc egy életforma. Mindegy, hogy hobbiként vagy versenysportként tekint rá az ember. A tánc olyan magabiztosságot, testtudatot, ritmusérzéket és nyitottságot ad, ami a hétköznapokban is meglátszik – és állítom, segít. Szeretném, hogy mindazok, akik hisznek ebben – de azok is, akik eddig még nem hittek :) – megtapasztalják ezt.
Pályafutásomat a győri Ritmic Team tagjaként kezdtem, ahol megismerkedtem a jazzbalett,a show tánc és a disco alapjaival. Öt évvel később műfajt váltottam. Az El Paso SE művészeti iskolájában kezdtem a társastáncot. Itt a klasszikus standard és latin táncok mellett többféle táncstílust is kipróbálhattam (salsa, bachata, blues, disco fox stb.). Végül a versenytánc irányában köteleztem el magam. Első komolyabb táncpartneremmel szabadidős táncversenyeken indultunk, amiken szép eredményeket értünk el. 2010 -től az El Paso SE leigazolt versenyzője lettem és kezdtem el versenyezni hivatalosan kezdő (D) osztályban. 2011-ben és 2012-ben is volt szerencsém a Táncművészeti Főiskola nyári kurzusán tanulni, ami rendkívül nagy hatással volt a fejlődésemre. 2012 -ben partnert és egyesületet is cseréltem. Egy évig voltam a győri Platina TSE tagja, majd jelenlegi klubomhoz, a budapesti DanceStation TSE-hez igazoltam. Jelenlegi táncpartneremmel 2014 novembere óta táncolunk együtt. Felnőtt korosztályos tíztáncos párt alkotunk. Standard kategóriában B, latin kategóriában A osztályban versenyzünk. Közös munkánk sikerességét több remek eredmény is igazolja.

Eddig elért legjobb eredményeink

  • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, B Latin, 1. hely
  • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, C Standard, 1. hely
  • Országos Bajnokság, B Latin, 5. hely
  • Kelet-Ausztria Nyílt Területi Bajnokság, B Tíztánc, 1. hely.
  • 2017-ben a Budapesti Sportszövetségek Uniója által szervezett sportedző-képzés keretei között sikereses vizsgát tettem, így emelt szintű szakképesítést igazoló bizonyítványt szereztem táncsport szakágban

Kurzusaim:

 

Lányoknak és fiúknak 
Időpont:
Kezdő:
Csütörtök 16:30-17:30
Középhaladó: Csütörtök 17:30-18:30
Korosztály: 6-12
Becsatlakozás folyamatos
Előképzettség nem szükséges
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

Mai táncórák a Budapest Plaza Tánciskolában

  • 15:00 - Preventív gerinctréning
  • 16:30 - Hip-hop
  • 17:30 - Zumba fitness®
  • 18:30 - Boogie-woogie (kezdő)
  • 19:30 - Ladies' Style

Hívj minket!


+36 20 250 72 03
+36 20 388 41 19

Itt találsz meg:

Europeum Bevásárlóközpont
1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5.

Click to open larger map

FOGLALÁS

Loading...

Még több tánctanfolyam!