+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

Milus Alida

 

 

 

Magamról

milus_alidaNégyéves korom óta táncolok, ezért a mozgás, a zene és a társasági élet már régóta szerves része az életemnek. A tánc egy életforma. Mindegy, hogy hobbiként vagy versenysportként tekint rá az ember. A tánc olyan magabiztosságot, testtudatot, ritmusérzéket és nyitottságot ad, ami a hétköznapokban is meglátszik – és állítom, segít. Szeretném, hogy mindazok, akik hisznek ebben – de azok is, akik eddig még nem hittek :) – megtapasztalják ezt.
Pályafutásomat a győri Ritmic Team tagjaként kezdtem, ahol megismerkedtem a jazzbalett,a show tánc és a disco alapjaival. Öt évvel később műfajt váltottam. Az El Paso SE művészeti iskolájában kezdtem a társastáncot. Itt a klasszikus standard és latin táncok mellett többféle táncstílust is kipróbálhattam (salsa, bachata, blues, disco fox stb.). Végül a versenytánc irányában köteleztem el magam. Első komolyabb táncpartneremmel szabadidős táncversenyeken indultunk, amiken szép eredményeket értünk el. 2010 -től az El Paso SE leigazolt versenyzője lettem és kezdtem el versenyezni hivatalosan kezdő (D) osztályban. 2011-ben és 2012-ben is volt szerencsém a Táncművészeti Főiskola nyári kurzusán tanulni, ami rendkívül nagy hatással volt a fejlődésemre. 2012 -ben partnert és egyesületet is cseréltem. Egy évig voltam a győri Platina TSE tagja, majd jelenlegi klubomhoz, a budapesti DanceStation TSE-hez igazoltam. Jelenlegi táncpartneremmel 2014 novembere óta táncolunk együtt. Felnőtt korosztályos tíztáncos párt alkotunk. Standard kategóriában B, latin kategóriában A osztályban versenyzünk. Közös munkánk sikerességét több remek eredmény is igazolja.

 

Eddig elért legjobb eredményeink

  • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, B Latin, 1. hely
  • Nyugat-Magyarország Területi Bajnokság, C Standard, 1. hely
  • Országos Bajnokság, B Latin, 5. hely
  • Kelet-Ausztria Nyílt Területi Bajnokság, B Tíztánc, 1. hely.
  • 2017-ben a Budapesti Sportszövetségek Uniója által szervezett sportedző-képzés keretei között sikereses vizsgát tettem, így emelt szintű szakképesítést igazoló bizonyítványt szereztem táncsport szakágban

Kurzusaim:

 

Lányoknak és fiúknak 
Időpont:
Kezdő:
 Kedd 18:30-19:30
Középhaladó: Kedd 19:30-20:30
Korosztály: 18-65
Becsatlakozás folyamatos (előzetes regisztráció a tanc@tanclaz.hu email címen!)
Előképzettség nem szükséges
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

FOGLALÁS

Loading...

Még több tánctanfolyam!