+36 20 250 7203 europeum@budapestdance.hu

Ladies’ Style

 

Mi a ladies’ style?

Ladies’ style óránk során hölgy vendégeink elsajátíthatják a kubai salsa alaplépéseit hiszen az órán latin ritmusokra készülnek el a koreográfiák. A salsa alaplépések mellett igazán nőies mozdulatok, tartások, koreográfiák kerülnek terítékre, hogy vendégeink megtalálják magukban a nagybetűs NŐT és az óra végén már magabiztosan indulhassanak is el az esti buliba, ahol kiszemeltjüket az órán megtanult technikákkal azonnal el is csábíthatják!
Az óra alatt megtanult lépések abban segítenek, hogy ha véletlenül egyedül kellene egy hölgynek táncolnia egy salsa buliban, akkor se csüggedjen és ijedjen meg, hanem akár egyedül is a táncparkettre merjen lépni. Ezáltal kifejezetten olyan lépéseket tanulnak, amelyeket párban nem is tudnának megvalósítani. Aggodalomra azonban semmi ok, ezekkel a mozdulatokkal hamar a jól táncoló férfiak kiszemeltjeivé válnak a lányok, hiszen aki mer egyedül is táncolni, az az igazi magabiztosságról árulkodik.
A tanfolyam alatt a legnagyobb aktuális slágerek salsa változatai alapozzák meg a jó hangulatot.

Mit hozz magaddal ladies’s stlye óránkra?

Az órára kényelmes öltözetet ajánlunk, a bátrabbak kisebb sarkú cipőben is részt vehetnek az órán.

Kinek ajánljuk a ladies’ stlyet?

Azon hölgyeknek, akik szeretik a dallamos latin zenéket, valamint akik szeretnének magabiztosan és nőiesen táncolni egy buliban!

 

Foglalj próbaórát féláron!

Jó tudni:

Hölgyeknek
Időpont:
Kezdő: Szerda 19:30-20:30 (november 8-ától)
Becsatlakozás: folyamatos
Korosztály: 20-55
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

Milyen is a kubai salsa?

Foglalj próbaórát féláron!

Loading...

Még több tánctanfolyam!