+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

 

 

 

Keleméri Ágnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magamról

 

 

Keleméri Ágnes vagyok, személyi edző, spinning instruktor, testépítés-sport oktató, és várandós torna oktató.

Keleméri Ági
A sport, és az emberekkel való foglalkozás nagyon közel áll hozzám, 18 éve dol­go­­zom tanácsadói terü­leten.

2007-től 2014-ig hosszútávfutó voltam, majd egy sérülés miatt „pihentetnem” kellett a futást. Többféle sportág kipróbálása után egy­szer­csak szembejött velem a Spinning®, ami szerelem volt első látásra. Már az első óra után tudtam, hogy komo­lyab­ban részese lesz az életemnek. Egyértelmű volt, hogy ezt az órát nem csak élvezni, hanem oktatni is akarom. A Spinning® képes egyfajta meditatív tudatállapotot létrehozni, miközben komoly kardió munkát is végzünk. Segít lecsendesíteni az elménket, és megtanulni uralni a testünket.

A hagyományos spinning órák mellett Bike With Baby oktató is vagyok, ahol az anyukák a babáikkal együtt (hordozóban a hátukon) tudnak tekerni. Ez komoly edzésmunka az anyukáknak, és különleges élmény a babáknak, akik többnyire végigalusszák az órát.

Nagyon fontos csoportnak tartom a kismamákat, hogy ők is hozzájuthassanak ahhoz a megfelelő moz­gás­for­má­hoz, ami számukra biztonságos, és örömet okoz. A rendszeres, kontrollált várandós torna után könnyebb lehet a ter­hesség, a szülés, és csökken az elhízás veszélye is. A megfelelő testedzés hatására csökkenhetnek a szülés utáni komplikációk, a depresszió esélye, és felgyorsulhat a felépülési folyamat. Javul az erőnlét, a testtartás, és csökkenhet a terhességi magas vérnyomás. A kismamák kellemes környezetben, könnyed, játékos mozgás­for­mán vesznek részt, ahol a végére kellemesen elfáradnak.

Személyi edzőként fontosnak tartom a folyamatos továbbképzést, a fejlődést, hogy minő­sé­gi, egyénre szabott órá­kat tudjak tar­tani a vendégeimnek.

Biztonságos, jó hangulatú, és inspiráló edzéseken keresztül szeretném elérni azt, hogy a mozgás ne kötelező jel­le­gű, hanem sokkal inkább kikapcsoló hatású, és sikerél­mé­nyek­ben gazdag tevékenység legyen a vendégek számára.

 

Mottóm:

Amíg nem érjük el a szabadságot a testben, az elme szabadsága lehetetlen.”     

B.K.S. Iyengar

 

Kurzusaim:

 

 

 

 

Hölgyeknek a 13. héttől
Időpont: Szerda: 15:00-16:00
Becsatlakozás folyamatos, előzetes regisztráció szükséges
Előképzettség nem szükséges

 

 

 

FOGLALÁS

Loading...

Még több tánctanfolyam!