+36 20 250 7203 europeum@budapestdance.hu

Junior társastánc

Mi a junior társastánc?

Nem lehet elég korán kezdeni! Már öt éves kortól le lehet tenni azokat az alapokat, amelyek később magabiztos táncossá tesznek. Az öt standard és öt latin-amerikai táncról, amelynek lépéseit a társastánc órákon elsajátíthatják a parkett ifjú ördögei, társastánc oldalunkon olvashat bővebben.
Korosztálybeli beosztás nálunk nincs. Tudásbeli szintek alapján osztjuk be a gyerekeket a csoportokba. Kezdő csoportba kerülnek azon gyerekek, akik még most ismerkednek a társastánc alapjaival, középhaladó csoportunkba pedig azokat a gyerkőcöket várjuk, akik az alaplépéseket már ismerik, így már kisebb koreográfiák megtanulására vágynak már.
A junior társastánc órákon előtérbe a cha-cha-cha, a rumba, a szamba, valamint a keringők kerülnek. Megtanulják a vezetés-követés technikáját, a szép tartást és nem mellesleg az illemtan alapjait is.

3 havonta pedig egy rövid vizsga keretein belül profi táncosoknak mutatják be a gyerekek, hogy mit is tanultak. Mintha egy igazi táncversenyen lennének, pontokat kapnak és a végén mindenki oklevéllel távozik az óráról. Így követhetik végig a szülők is a gyerekek fejlődését , de ha ez nem lenne elég, akkor minden órára akár be is ülhetnek megtekinteni, hogy mit is tanulnak éppen.

Mit hozz magaddal a junior társastánc óránkra?

Kényelmes váltócipőt ajánlunk és akár egy váltásruhát. A lányok akár kis ruhában, a fiúk ingben is részt vehetnek az órákon, akár a nagyok.

Kinek ajánljuk a junior társastáncot?

Azoknak az 8-13 éves gyerekeknek, akik nem szeretnének zavarba jönni egyetlen jeles alkalmon sem, vagy egyszerűen csak le akarják nyűgözni a rokoni és baráti társaságokat…

Jó tudni:

Lányoknak és fiúknak 
Időpont:
Kezdő:
Csütörtök 16:30–17:30
Középhaladó: Csütörtök 17:30-18:30
Becsatlakozás folyamatos
Előképzettség nem szükséges
Korosztály: 8-13
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

Tartja:

Még több tánctanfolyam!