+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Deák Lili

 

 

 

 

 

 

 

 

Magamról

 

Deák Lili vagyok gyermek balett oktató.

Deak_Lili

Gyermekkorom óta életem része a mozgás. Ritmikus Gimnasztikán keresztül találkoztam először a klasszikus balett alapjaival a harmonikusabb mozgás érdekében. Ezek után már balett órákra is jártam a sportolás mellett, de végül a tánc mellett döntöttem.

Több éven keresztül a Táncművészeti Egyetemre és annak előkészítő képzésén tanultam. Ahol rengeteget tanulhattam, emellett már gyerekként is színpadra léphettem. Emellett számos más táncstílust is elsajátítottam, kortárstánctól kezdve a jazztáncig és nehány páros táncba is belekóstoltam, amelyek elsajátításában könnyebbséget adott a balett tudásom, ami minden tánc és mozgás alapja. Ezért tartom fontosnak, hogy a gyerekek már kiskorban találkozzanak minél több mozgásformával köztük a klasszikus balettal is.
Eközben pedagógus végzettségemnek köszönhetően, felnőttek mellett gyermekeknek is volt alkalmam táncokat és balettot oktatni. Főiskolai végzettségemnek köszönhetően elsajátítottam a gyerekek oktatásához szükséges tudást. Kisebbeknek tartott óráimon fontosnak tartom a játékosságon keresztül való tanítást, de egyben precizitást és fegyelmet, és természetesen figyelembe véve egyéni adottságaikat.

Folyamatosan és jelenleg is számos workshopon és kurzuson is részt veszek, hogy továbbképezzem magamat.
A Spirit Dance Company tagja voltam több éven keresztül, mint táncos. Ezáltal elsajátíthattam a Horton alapú moderntánc ötvözetét is.
Jelenleg a saját kortárstánc társulatom van, a Notre Dance, ahol koreográfusként és egyben táncosként dolgozom. A Notre Dance lehetőséget nyújt pályakezdő táncosoknak. 2019 tavaszán debütáltunk (te)nder cimű produkciónkkal ami, Bethlen Téri Színház Ambíció tehetségprogram keretén belül jött létre.

 

 

 

 

 

Kurzusaim:

 

 

 

 

 

 

Lányoknak és fiúknak 
Időpont:
Hétfő: 16:30-17:30
Szerda: 16:30-17:30
Korosztály: 4-6 éveseknek
Becsatlakozás folyamatos, előzetes regisztráció szükséges
Előképzettség nem szükséges
(A korosztály csak javaslat, nem feltétel. Jelentkezz bátran, ha kilógsz belőle, majd megbeszéljük!)

 

 

 

 

 

FOGLALÁS

Loading...

Még több tánctanfolyam!