+36 70 294 7382 bpt.tanciskola@gmail.com

Tánciskolánkban magánóra keretein belül is megtanulhatsz táncolni!

Esküvőtökre készültök párotokkal? Esetleg komolyabban szeretnél foglalkozni a tánccal, de még csak ismerkedsz az alapokkal, akár versenyeznél is a későbbiekben? Vagy csak egyedi időpontban érsz rá?
Akkor a magánórázást ajánljuk Neked!

Ha esküvői nyitótáncot tanulnátok be, kérjük minél hamarabb osszátok meg az oktatóval, hogy melyik a választott szám, hogy már az első alkalomra a dalra készült koreográfiát kezdhessétek el megtanulni. Ha segítségre lenne szükségetek, mert nem tudjátok, hogy melyik szám lenne a legalkalmasabb, nyugodtan kérjétek ki az oktató véleményét, már az elején fog tudni adni néhány tanácsot.

Tanárainkkal megtanulhatod a salsa, bachata, társastáncok vagy éppen a hastánc alapjait vagy az esküvői nyitótáncotok koreográfiáját.

Mi az előnye a magánóráknak?

Az órán az oktató csak rád és/vagy partneredre figyel végig, így gyorsabban tanulhatsz, hiszen az óra személyre szabott lesz a Te igényeid szerint.
Ha az esküvőtökre készültök, akkor pedig akár titokban is maradhat és nagyszerű meglepetés lesz a vendégeknek, hogy komolyan készültetek első táncotokra mint férj és feleség!

Hol és mikor lennének a táncórák?

Tánctermünk a Blaha Lujza téri Europeum Bevásárlóközpontban található, az órák itt kerülnek megtartásra az esetek nagy részében (szabad időpontok függvényében). Szabad időpontjaink júniusig hétvégente vagy hétköznap kora délután vannak. Az időpontról az oktatóval tudsz egyeztetni.

Esküvőtánc betanulásához hány órát szükséges venni?

Ez természetesen függ a koreográfia nehézségétől is, de tapasztalataink szerint 5 óra elég szokott lenni ismétléssel együtt is. Annak érdekében, hogy ne egy plusz teherként éljétek meg a tánctanulási folyamatot, hanem élvezzétek is a gyakorlásokat, érdemes nem az utolsó hetekre hagyni. 2-3 hónappal a Nagy Nap előtt már érdemes belevágni a koreográfia megtanulásába.

Mennyibe kerül a magánóra?

Magánóra díja 5000 Ft/óra/1-2 fő. Ezen felül szükséges még a terembérlést kifizetni, ami 1500Ft/óra. (A terembérlési díj a Blaha Lujza téri termünkre érvényes, más helyszíneken a díj eltérhet.)

Hogyan tudom jelezni, hogy érdekelne magánóra?

Írj nekünk e-mailt telefonszámoddal és elképzeléseiddel a bpt.tanciskola@gmail.com e-mail címre és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot.

Mi történik akkor, ha le szeretném mondani az időpontot?

Megbeszélt és lefoglalt időpontot 48 órával előtte tudod díjmentesen lemondani mint az oktató, mind a terem felé. 48 órán belüli lemondás esetén az oktató és a terembérlés felét kell kifizetned, 24 órán belüli lemondás pedig a teljes összeget meg kell fizetni.
Ha le szeretnél mondani egy órát, kérjük jelezd az oktató felé időben.